OLD COWS           
Van Toen - Voor Nu -  Voor De Toekomst                     

Met behulp van ook de krantenberichten kom je dan toch nog tot aardig wat data, die je aan deze persoon toe kunt schrijven. Toch steekt Franciscus Antonius Maria van Welie daar, qua hoeveelheid imposante documenten, nog met kop en schouders bovenuit. Boven àlle van Welie geestelijken (voor zover ik die althans hier beschrijf)  trouwens. 

Maar zoals ik vermoed dat het geen strijd tussen de van Welie geestelijken is geweest, over wie zich het hoogst zou kunnen opwerken in de religieuze wereld, waarin ze op groeiden, groot en oud(er) werden en uiteindelijk ook stierven, zo is het ook op deze website geen strijd wie de meeste documenten heeft -nagelaten- om hier weer te geven.

Desondanks is méér documentatie toch ongeveer wel gelijk aan het beter leren kennen en wellicht beter begrijpen van een persoon. Is er geen informatie, dan houdt het al heel snel op met navorsingen. Maar gelukkig is er Gerard van Welie, die het allemaal voor de familie van Welie, maar toch ook een beetje voor ons, heeft bewaard. 

Three down ...

1) Johannes Hendrikus van Welie. Klik HIER.

2) Franciscus Antonius Maria van Welie. Klik HIER.

3) Johannes Henricus Bernardus van Welie.

One to go ...

1) Bernardus Franciscus Ernestinus van Welie. 

Of ... terug naar het inleidende verhaal. Klik HIER.