OLD COWS           
Van Toen - Voor Nu -  Voor De Toekomst                     

Op vrijdagmiddag 19 augustus 2016 was ik op bezoek bij Leo en Gerry van Lubeek. Bijna de hele middag hebben we aangenaam gebruikt om informatie uit te wisselen over de 7 van Lubeek kinderen, die geestelijken werden. De allermeeste informatie werd natuurlijk door Leo en Gerry verstrekt en ik had ineens weer heel veel gegevens waar ik weer ettelijke, minstens 7, verhalen mee zou kunnen schrijven.

Maar er was nóg een aangename en onverwachte verrassing. Leo liet me de foto zien die ik onderstaand weer aan u laat zien. Een groot aantal mannen zijn hier, afgezien van kortstondig even poseren voor de foto, bezig met het herstel van de Maasdijk tussen Dreumel en Alphen. Iemand heeft het grandioze idee gehad om  deze personen te willen vereeuwigen en deze fantastische foto kan ik nu dus nu laten zien.  Wàt een hele speciale verrassing, met name omdat ik al zoveel over 1926 heb verhaald. Dit voegt zoveel meer toe aan dat verhaal.


Dank jullie zeer hartelijk, Leo en Gerry, voor al de informatie die ik van jullie ter beschikking heb gekregen alsook de toestemming om het te mogen publiceren. Gràndioos.